OTVARA SE Tržnica Zabok

OTVARA SE Tržnica Zabok – od sutra (subota 28.03.) radit će Mesnica Lasić i Peradarstvo Blagus, a od ponedjeljka (30.03.) Mini Mljekara Veronika i Trgocentar.
.
Kao što je i najavljeno, Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19.
.
Ovom Odlukom dopušten je rad isključivo zatvorenih objekata na tržnicama, dakle prodavaonica i kioska u kojima se prodaju hrana, higijenski artikli, lijekovi, veterinarsko-medicinski proizvodi, poljoprivredni lijekovi i hrana za životinje.
.
Da bi tržnica mogla raditi, molimo građane da se pridržavaju svih ranije propisanih mjera, a to je prije svega socijalno distanciranje. Gradski stožer civilne zaštite strogo će kontrolirati ponašanje građana i svi oni koji će kršiti propisane uvjete, podložni su prekršajnim i kaznenim progonima. Molimo vas da surađujete i budete pristojni, jer samo tako možemo očuvati svoje zdravlje.
.
Kako se unutar tržnice ne bi stvorila velika gužva, u prostor tržnice ljudi će se propuštati postupno, uz obveznu dezinfekciju ruku. Molimo vas i da kod kuće napravite plan kupnje kako biste kupovinu što prije obavili.
.
Dragi Zabočani, budimo primjer drugima i svojim ponašanjem pokažimo da smo odgovorni.